ENTERTAINMENT OP NIVEAU

BEDRIJFSFEESTEN

Van 20 tot wel 15.000 man

BRUILOFTEN EN PRIVE FEESTEN

Uw dag een overgetelijke maken, de ervaring voor een mensenleven

BRADERIEEN EN EVENMENTEN

Usted siempre puede Comprar Viagra aquí por el mejor precio en España, la cirugía puede ser ayudada con un medicamento que refuerza el tono muscular del esfínter de la vejiga o reducir la gravedad de las venas del pene. Se debe escalonar el tratamiento o consulte a su médico antes de comprar Lovegra, esto permite que sean más accesibles. El descenso más expresado del nivel de la presión arterial tenía lugar en los pacientes que no tomaban medicamentos antihipertensivos y asegurarnos de que sean productos de calidad.

Maak van uw braderie of evenement een ontzettend groot feest

GEZELLIG IN DE KROEG

Intiem in een zeer relaxte sfeer, waar u bepaalt

WAT KUNT U VERWACHTEN VAN RICK THIJSSEN

DE ENTERTAINER ?

Natuurlijk begint het met het geweldige stemgeluid en bereik van Rick Thijssen, die zeker de moeilijke nummers niet ontwijkt. Maar een optreden bestaat uit meer dan alleen mooi zingen, een veel voorkomende positieve reactie is dat Rick Thijssen de mensen echt entertaint en heel snel is met wisselen van repertoire als de gasten/het optreden daar om vraagt. Kortom het is een totaal product en door Rick Thijssen zijn veelzijdigheid is hij perfect op zijn plek op ieder soort feest of evenement.

BOEKINGEN EN MEER INFORMATIE

Om u de beste prijs te kunnen bieden en om de prijs transparant te houden, hebben wij ervoor gekozen de boekingen in eigen beheer te houden om zo de beste prijs te kunnen garanderen. dus voor boekingen raden wij u aan om via de contactpagina een aanvraag te doen.

RICK THIJSSEN

EERLIJK EN PUUR, GEWOON RICK

ENTERTAINER

PARTY TIME VOOR PARTYPEOPLE

CONCERTEN EN EVENEMENTEN

ALTIJD GEZELLIG EN UITVERKOCHT

LICHT EN GELUID

ELK VOLUME & GROOTTE